B’Safe Security is een bedrijf dat zich bezig houdt met beveiliging in de ruimste zin van het woord.  Onze gediplomeerde en ervaren beambten/medewerkers kunnen u al het werk uit handen nemen op het gebied van veiligheid van uw personeel en klanten o.a.:

Evenementen- en beursbeveiliging,
Overige diensten,
Locatie- en Objectbeveiliging,
Receptiediensten,
Artiestenbeveiliging,
Tourmanagement,
Gastvrouw/heer,
Verhuur Portofoons

In B’Safe Security vindt u een betrouwbare en loyale beveiligingspartner, wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en het VEB. De beambten van B’Safe Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook diploma’s  EHBO, Bedrijf Hulp Verlener en Brandpreventie waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen waar nodig is.

De professionele beambten/medewerkers van B’Safe Security hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor ruim en flexibel inzetbaar.

B’Safe Security kent een strakke organisatiestructuur waardoor er snel kan worden ingespeeld op uw aanvraag en we flexibel en snel aan uw wensen kunnen voldoen.

Voordat wij tot een definitief plan komen vinden wij het belangrijk om u goed te leren kennen en andersom, zodat we gezamenlijk tot een voorstel op maat komen. Onze expertise leert dat dit tot een optimale, plezierige samenwerking leidt.