Artiesten / V.I.P. begeleiding en beveiliging

De beveiliging en begeleiding van artiesten of andere V.I.P.’s dient uitstekend in orde te zijn. BSafe Security werkt uitsluitend met specialisten op het gebied van vervoer en transport van artiesten naar diverse locaties. Wij zorgen voor een veilige locatie en de persoonlijke ruimte van de artiest of V.I.P.  bij aankomst.

Uiteraard zorgen we binnen de V.I.P begeleiding en -beveiliging voor een goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen. We zorgen voor de afstemming met bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, of de eigenaar van een locatie. We maken het voor de artiest op die manier mogelijk om zich zo vrij mogelijk te bewegen. V.I.P beveiliging en -begeleiding vraagt om een proactieve houding op een zo min mogelijk zichtbare manier.

 

Nationale en internationale ervaring

We hebben zowel nationaal als internationaal veel ervaring met artiestenbegeleiding en -beveiliging. Tijdens een of meer dagdeel/-delen, of mee op tour om de gehele beveiliging vorm te geven. B’Safe Security beschikt over ervaren specialisten, die uit ervaring weten hoe ze de beveiliging het beste vorm kunnen geven.